Dank u, the world counts!

Als leerkracht heb ik graag correcte info. We schrijven oktober 2022 en in het begin van het schooljaar is het thema demografie, één van m’n stokpaardjes, aan de beurt. De site van TheWorldCounts is er dan eentje met een prachtige teller. Moeder aarde mooi in beeld en… oei een iets te optimistische teller! Op de dag van de bewuste instagrampost was de 8 miljard al overschreden.

Fijn te lezen dat na het posten de mensen achter de site het getal netjes aanpasten en ja, waarschijnlijk op 15 november 2022 de 8 miljard zal overschrijden. Voor de leerlingen alvast een momentje van … “euh” of “wauw”.

Normaalgezien zou deze post op geografie.classy.be en geography.classy.be verschijnen, enkel is het voor de zoveelste keer onmogelijk foto’s te plaatsen door een, nu al 3 jaar lang durende, bug op classy. ppfffff

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s