Autodelen is niet het nieuwe laden..

Het is nog wat moeilijk, al die ‘moderne’ toestanden. Anderzijds valt te begrijpen dat de homo automobilis niet graag een metertje te veel wandelt natuurlijk. Autodelen is al een modernere vorm van het omgaan met mobiliteit en ja deze hebben al gereserveerde parkeerplaatsen, maar een gehandicaptenplaats is geen E-laadplaats is geen Autodeelplek.

Maar wat krijg je als je een laadpaal, toch gauw voor een uurtje “ingenomen”, vlak voor een ‘stop-and-go locatie zoals een populaire bakker zet? Juist mensen zeggen “foert” en smijten hun ICE-car voor eventjes op de voorziene en voorbehouden laadplaatsen. Er zijn al plekken ‘ingenomen’ voor minder mobiele mensen ( rolstoel is niet meer nodig ), er zijn al die plaatsen voor ouders met kinderen ( koets of kinderwagen is niet meer nodig ) dus denken sommigen een E-laadplaats maar hoef je wel op te laden?

Is het een voorbehouden parkeerplaats of een laadplaats?

Het zal nog wel héél wat voeten in de aarde hebben vooraleer er een kritische massa e-juiced cars aan het bollen is. Deze bedenking sluit aan bij ‘waar laa(d)(t) je de paal‘ bedenking van 2 jaar geleden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s