Dag moeder Aarde, vandaag is jouw dagje!

Veel aandacht zal er niet aan besteed worden, maar toch.

22 april is de internationale dag van de Aarde.

Zelf besteed ik ieder uur aardrijkskunde dat ik geven mag aan het voortbestaan van onze planeet mét bewoners. Niet dat de eerste zonder de laatste kan, verre van. Maar zolang wij er dan toch nog op mogen rondlopen, zou het toch fijn zijn er meer te kunnen van genieten dan een eeuwige ratrace te houden naar meer en minder. Materieel welzijn voor het eerste en welbevinden voor het laatste, wat dat betreft.

Intussen verdiep ik me in circulaire economie, SDG-goals, etc.. De eindtermen zijn ambitieus, mijn drive en zin gelukkig eveneens.

Laat mij maar lekker cryptisch wezen, ik weet gelukkig waarover ik praten mag. In mijn lessen/klassen is het begrip “golden seat” ingeburgerd.

fotocredit: Image by Anja-#pray for ukraine# #helping hands# stop the war from Pixabay

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s