Greenway, braaien zonder stress

Herinner je je nog mijn post omtrent de barbecuestress? Welk vlezeke gooien we er op en hoeveel keuzes moet ik aanbieden?

Welnu, ik hoop dat jullie echt deze veggieburger overwegen! Het nieuws dat dit op en top Belgisch product nieuwe investeerders en vooral een erkenning van kwaliteit heeft, noopt mij toch, als goede geograaf, om dit netjes in het nieuwe leerplan te kaderen. Eens te meer omdat we op kweekvlees nog wel wat moeten wachten.

Vlees voor héél de wereld zoals wij dat bekijken, is onhaalbaar. Koeien, met uitbreiding de hele koehandel, kan onze planeet jammer genoeg niet verdragen; het beest, vooral de vleeskoe, heeft nu éénmaal te veel ruimte van doen om te ‘overleven’. In dit kader past overigens perfect de hele sojasaga. Mijn stelling is altijd dat één oppervlakte koeien er nog eens 2 extra nodig heeft om genoeg voedsel te voorzien om ze in de winter of indien ze gestationeerd zijn, te voeden. Met dat laatste bedoel ik natuurlijk de feedlots in het Amazonegebied en ten oosten van de dryline in de VSA.

Terug naar Greenway Foods!

Op hun website en ook in dit korte artikel ( link made.in.be ) vind je als leerling meer dan voldoende brainfood om het #LPD17 uit te werken.
Ikzelf accentueerde in mijn fotografisch geheugen volgende kenmerken: Belgisch product, retailstrategie en CO2 neutraal ( is dat wel zo? )

Verder kon ik verdiepen in hun plannen naar de toekomst toe, en ja ik zou ze graag via onze leermethode onder de aandacht brengen. #allesisaardrijkskundeaardrijkskundeisalles héhé.

Met energieke groet
jouw geograaf die geogeniet van dit verhaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s