CDO op Megatrends-event

Op vrijdag 18 december organiseerde Argus z’n laatste studiedag in het KBC-gebouw te Brussel.

Onze CDO mocht er zijn verhaal, startende vanuit een bottom-up visie, uit de doeken komen doen.
Dit lokaal opgestart verhaal op een podium brengen ten aanzien van Vlaamse, nationale en zelfs internationale deskundigen en belanghebbenden kan voor onze cases wel een duw in de rug betekenen. De obstakels om de ganse gemeente te verledden, een WKK te bouwen in een zwembad of zelfs nog maar zonnepanelen te plaatsen op de hangar van de brandweer, zijn blijkbaar overal dezelfde. Deze conclusie zou wel eens expliciet vermeld staan in het verslag van deze bijeenkomst. Wij houden u op de hoogte.

Het verhaal van hoe de simpele actie van het fysiek over de haag gooien van een draad heeft geleid tot een perspectief richting een intelligent energiepark; eentje met waterstof, werkt toch enigszins motiverend. Argus houdt op te bestaan en geeft een deel van z’n taken nu door aan TheShift. [Kontich stroomt] is alvast blij hun verhaal gebracht te hebben en nodig iedereen met inzicht mee uit om samen te stromen naar een transitiemodel voor energie.

Volledig verslag megatrends ( pag 31 )