Het #Uber moment voor #opslag

Op Linkedin is er een interessante discussie ontstaan over wie het #uber moment van de opslag kan rond  krijgen.

In dit geval gaat het over de mogelijkheden van elektrische auto’s in vergelijking met waterstofversies. Het is en blijft een interessant discours en wij volgen het op. Het kip en ei verhaal over de kansen van waterstof blijven het energielandschap beroeren. Een noodzakelijke sluitsteen in een transitieverhaal naar hernieuwbare bronnen blijft een langdurige opslag om zomerpieken te bufferen voor de winterdalen in opwekking.

De discussie leest u hier ( linkedin account nodig )
Wij gaven al eens duiding in deze post

Ons idee rond een slim energiepark vindt u hier

 

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: