Nieuwjaarsbrief omtrent salderen?

Herinnert u zich de eerste #BEL10 nog?

Naast ons idee voor een burgerenergiepark deed onze CDO nog andere voorstellen.

Andries Gryffroy luisterde aandachtig mee en beloofde enkele voorstellen “mee te nemen”. Politiek werkt traag, maar blijkbaar ook gestaag. Wij zijn tevreden met deze conceptnota en gaan deze nader bekijken of dit eindelijk enkele innovatieve plannen van ons kan stimuleren.

Dit is de conceptnota: salderen

De reden waarom wij nog niets echt groots concreet doen is omwille van de onzekerheid omtrent de tarieven, afrekeningen en vooral faciliteiten om een deeltje van het netbeheer te ondersteunen. Wijzelf berekenen ook al onze projecten en ideeën zonder subsidie of GSC, want deze zijn te mijden als je tenminste mét visie wil werken! ( zie nu ook het Langerlo debacle! )

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: