Stroomversnelling.Vlaanderen

Zaterdag was het dan zo ver. Ik mocht deelnemen aan de groep Stroomversnellers. Een initiatief te vergelijken met dit van BEL10, enkel lag hier meer focus op het concretiseren en formuleren van adviezen.

Wat mij vooral is bijgebleven is het rondje “rond de tafel samen je broodje eten en netwerking“. Zo kon ik alvast enkele ( lees véél te weinig ) contacten leggen om enkele innovatieve ideeën van Kontich stroomt op de rails te krijgen ( neen, railpower zit er niet tussen 😉  ).
Door de organisatie van de dag en het “gestroomlijnd” houden van de overvloed aan input kon ik maar aan 1 tafel aanschuiven.

20161015_150459

Ik kon gelukkig ook aan enkele andere tafels nuttige dingen optekenen en zal deze dra hier op onze site verder uitwerken.

Ik kijk alvast uit naar het verslag van deze dag! Maar kon alvast 2 zeer positieve berichten mee naar huis nemen!

Met energieke groet
Marc Bellinkx

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: